Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Vad hände dig?
Isbn: 978-91-8982-085-2
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Psychology
Accessible since: January 2024

E-book

Vad hände dig?


Vad hände dig? ger Oprah Winfrey och psykiatern Bruce D. Perry förståelse till varför vi känner och agerar som vi gör. På så sätt kan barndomstrauman övervinnas för att vi i slutändan ska leva ett bättre och mer tillfredsställande liv.

Barndomen lägger grunden till våra liv. Om vi inte får det som behövs för en sund utveckling under de formande åren kan det hindra oss från att skapa bestående relationer eller behålla ett jobb i vuxen ålder.

I djupt personliga samtal delar Oprah Winfrey med sig av skakande upplevelser från sin egen uppväxt medan psykiatern Bruce D. Perry ger vetenskapliga förklaringar till våra beteenden och går igenom hur hjärnan fungerar. Vilken påverkan kan doften av en deodorant ha på en relation? Hur kan vardagliga ljud leda till att kroppen går in i traumaläge? Och varför har egentligen så många som vuxit upp under utmanande förhållanden svårt att ta sig därifrån?

Vad hände dig? ger förståelse till varför vi känner och agerar som vi gör. På så sätt kan barndomstrauman övervinnas för att vi i slutändan ska leva ett bättre och mer tillfredsställande liv.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone