Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Lucy blir uppäten
Isbn: 978-91-8077-483-3
Publisher: Nypon förlag
Category:
12 -15 years Children's books 9-12 years For emergent readers
Accessible since: January 2024

E-book

Lucy blir uppäten

Skolan lever och nu har Lucy blivit uppäten av sitt skåp! Sam och Antonio följer ett spår av ledtrådar som leder dem in genom skåpet och djupt in i skolan. Kommer de att hitta Lucy? Kommer de att få reda på varför skolan har fått liv? Sam och Antonio måste rädda Lucy innan det är för sent!

Lucy blir uppäten är andra delen i den nervkittlande bokserien Creepyskolan som är perfekt för barn som vill läsa något läskigt, men inte för skrämmande. Med spänning, humor och värme får läsaren följa Sam i hans uppdrag som hemlig beskyddare.

Max Brallier bor i New York och har skrivit fler än 30 böcker för både barn och vuxna, varav flera bästsäljare. Tidigare har han även arbetat med att skriva och designa spel. Han är mest känd för sin bokserie De sista barnen på jorden.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone