Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Koll på krig och konflikter
Isbn: 978-91-8077-469-7
Publisher: Nypon förlag
Category:
12 -15 years Children's books History For emergent readers
Accessible since: January 2024

E-book

Koll på krig och konflikter

Vad är en konflikt och varför blir det krig? Den här boken handlar om olika slags konflikter och hur de uppstår. En konflikt kan vara något litet, som ett bråk mellan syskon, men också något stort, som ett världskrig. Läsaren får lära sig om olika stora konflikter genom historien, men också hur konflikter kan undvikas och redas ut.

Koll på krig och konflikter ingår i serien Koll på … som består av lättlästa faktaböcker om olika spännande ämnen. Böckerna har många bilder och svåra ord förklaras i marginalen. Det finns också flera faktarutor som ger extra fakta och roliga fakta.

Eva Susso är prisbelönt barn- och ungdomsförfattare som har suttit i Svenska barnboksakademin. Hon har skrivit ett 40-tal böcker för barn och unga, bland annat den omtyckta boken Ett kompishjärta och den lättlästa dystopiska trilogin Labyrinten.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone