Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Brända muffins och svåra dilemman
Isbn: 978-91-8988-759-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Brända muffins och svåra dilemman

Den tionde årsdagen ihop blir inte alls som Smilla tänkt sig. Hon hade sett framför sig att Martin skulle gå ner på knä och lova henne livslång kärlek, men i stället får hon en otrohet kastad i nyllet. Smilla som tänkt att hennes och Martins förhållande varit stabilt och bra står nu ensam kvar. Rädd och förvirrad över hur ett liv utan Martin ser ut.

 

När hon trott att tillvaron knappast kunde bli värre kastas hon ut från bostadsrätten som varit hennes hem under de senaste åren. Med en känsla av sorg och skam flyttar Smilla tillbaka till sitt föräldrahem i det lugna kvarteret i Valla. Vad har hon gjort för att förtjäna detta?

 

När Smilla kommer tillbaka till sin arbetsplats på högstadieskolan efter ett välbehövligt jullov möter hon sin nya kollega, Andreas. Den arroganta kollegan retar gallfeber på Smilla, vilket verkar vara ömsesidigt. Men ett stort skolprojekt för motvilligt kollegorna närmare varandra och Smilla kan inte annat än att dras till den stiliga och ambitiösa mannen.

 

Det visar sig, trots deras olikheter, att det har en hel del gemensamt. De delar samma syn på kärleken och livet. Trots att ett nytt intresse väckts inom Smilla, finns tankarna om en återförening med exet Martin kvar. Tillhör hennes hjärta Martin, eller är hon redo för att ge det till någon ny?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone