Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Mina drömmars slott
Isbn: 978-91-9885-043-7
Publisher: Pia & Co
Category:
Novels
Accessible since: February 2024

E-book

Mina drömmars slott

Ska det förfallna slottet få ett lyckligt slut?

Föreställ dig att du går på visning av din absoluta drömlägenhet och råkar på din pojkvän – som är där med sin älskarinna! Det händer Amy Wood, och som lök på laxen förlorar hon sitt lärarjobb och måste flytta hem till sina föräldrar igen.

Amy lyckas hitta ett tillfälligt jobb på en mäklarbyrå, där hon får uppdraget att sälja Rosemont Hall – en förfallen 1700-talsherrgård. Amy, som är besatt av gamla hus, blir omedelbart förälskad i Rosemont Hall och alla dess hemligheter, och bestämmer sig för att göra allt för att hitta rätt köpare.

Men det är bråttom, för i kulissen väntar ett stort fastighetsbolag som vill köpa egendomen och göra en golfbana av den. Självklart skulle de också blåsa ut herrgården för att göra om den till klubbhus – hemska tanke! Medan Amy försöker hantera fastighetshajarna och den mystiske arvingen till slottet, hittar hon ledtrådar till händelser från förr, som vissa inte vill ska komma till ytan.

Kommer Amy att hinna rädda Rosemont Hall i tid – och även hitta nyckeln till sitt eget lyckliga slut?Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone