Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Jakten på guldägget
Isbn: 978-91-7799-685-9
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: February 2024
Narrator: Alice Sjöberg Brise
Length: 3 hours 36 minutes

Audiobook

Jakten på guldägget

Påsken närmar sig och på Smögen är förberedelserna i full gång. Stella har höga förväntningar på påsklovet då hon ska hjälpa till med dekorationerna i köpmanshuset. Hon hoppas också hinna söka efter Sankt Annas skatt tillsammans med John.
Men precis i tid för lovet får detektivbyrån ett stort uppdrag. Den gamle guldsmedens son, Filip Flör, behöver hjälp med att hitta sitt försvunna guldägg. Ägget är prytt med diamanter och ädelstenar och är mycket värdefullt. Samtidigt rapporteras det om stölder från flera av fiskarstugorna. Vad är det egentligen som pågår på ön?
När Stella dessutom får veta att en tjej som heter Nelly har öppnat en ny detektivbyrå på Smögen blir hon frustrerad. Nu måste hon och John inte bara lösa fallen utan även göra det före sin konkurrent. Det här påsklovet blir helt klart mer spännande än Stella tänkt sig.

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserierna Morden på Smögen, om de älskade poliserna Dennis och Sandra, och Jubileumsserien, som speglar de utmaningar Göteborg står inför när staden 2023 firar sin 400-årsdag. Hon debuterade som barnboksförfattare 2021 med den hyllade serien om Stellas & Johns detektivbyrå. Anna Ihrén är uppvuxen i Stockholm och Göteborg och har tillbringat alla sina somrar på Smögen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone