Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Astrid på förskolan - På utflykt och andra berättelser
Isbn: 978-87-2824-349-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: February 2024
Narrator: Anja Schmidt-Christensen
Length: 28 minutes

Audiobook

Astrid på förskolan - På utflykt och andra berättelser

En samling berättelser om Astrid i förskolan! I tre olika berättelser får vi veta mer om Astrid och om allt roligt och jobbigt som hon råkar ut för i vardagen.

Hennes kompis Lova säger att hon har en hund – det är klart att Astrid vill träffa den. Men när hon kommer hem till Lova finns det ingen hund. Ljuger Lova?

En annan gång ska Astrid på utflykt med förskolan. Det är spännande att resa med tåg och buss. Men Astrid är också lite rädd. Tänk om de åker för långt? Eller hamnar vilse?

Som avslutning ska de ha kalas på förskolan. Ett halloween-kalas. Barnen sätter upp dekorationer och måste klä ut sig till spöken och häxor. Nästan alla barnen tycker att det är roligt. Men inte Astrid. Hon tycker att det är för läskigt.

I de här berättelserna kan barn och föräldrar identifiera sig med Astrid och hennes dagliga små bekymmer.

Line Kyed Knudsen är en dansk barn- och ungdomsförfattare. Redan som tioåring tändes en dröm hos henne om att bli författare. Idag har hon gett ut ett flertal böcker och år 2007 vann hon Gyldendals Pippi-stipendium för sitt skrivande.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone