Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Omslagsbild för Atlas: Paradoxen
Isbn: 978-91-8031-038-3
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2024

E-bok

Atlas: Paradoxen

Ödet är ingen slump, det är ett val.

Sex unga magiker fick sin livs chans. Fem blev medlemmar av samfundet. Nu ställs de inför ett livsavgörande val.

I den magiskt laddade uppföljaren till Atlas - De utvalda avslöjar de unga magikerna Alexandrinska Samfundet för vad det är: ett hemligt sällskap med planer på att stöpa om världen i grunden. Slutet på allt liv så som vi känner det är nära. För att överleva krävs kunskap, och för att få kunskap krävs samarbete. Men kommer de nya allianserna brista när gammal fiendskap väcks till liv?   

Atlas - Paradoxen är den efterlängtade uppföljaren till BookTok-virala dark academia-fenomenet Atlas - De utvalda. I den nya boken utlovar Olivie Blake än mer av det som fängslat ungdomar och unga vuxna världen över: åtrå, svek, bedrägeri, förräderi, kaos och dödlig magi.

OLIVIE BLAKE är en pseudonym för Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit flera SF-titlar, däribland serien Clara and the Devil i samarbete med illustratören Little Chmura och, inte minst, BookTok-virala Atlas-serien. Hon bor i Los Angeles med sin familj och sin adopterade hund.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone