Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Alltings början (lättläst)
Isbn: 978-91-7949-817-7
Publisher: Vilja förlag
Category:
Young adults For emergent readers 15+
Accessible since: April 2024

E-book

Alltings början (lättläst)

Saga börjar gymnasiet i Stockholm i början av 1990-talet. Nu ska allt hända! Redan första dagen på gymnasiet träffar hon Pauline, och de blir snabbt oskiljaktiga. Tillsammans utforskar de Stockholms nöjesliv parallellt med att de diskuterar feminism och politik. Men inte minst spanar de på Stockholms vackraste man, Victor Schantz. Saga och Victor börjar träffas i hemlighet, och fast han förnedrar henne kan hon inte motstå honom. Och fast hon vet att han egentligen är helt fel för henne.

Alltings början är en skildring av vuxenblivande och om hur svårt det kan vara att hitta sin väg. Sagas mamma är övertygad feminist och har försökt uppfostra Saga till att bli en självständig kvinna som tar för sig. Genom boken kämpar Saga med att hitta vem hon själv vill vara.

Karolina Ramqvist har fått stor uppskattning för Alltings början som först gavs ut 2012. Den valdes till årets Stockholm läser-bok 2024.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone