Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Lyckomat
Isbn: 978-91-8983-812-3
Publisher: Votum Förlag
Category:
Cooking, food and drink Medicine & Health
Accessible since: April 2024

E-book

Lyckomat

Maten vi äter kan inte bara göra oss starkare och friskare. Den senaste tidens forskning visar att den också kan ge oss en lyckligare vardag, bättre relationer, mindre stress och till och med ett längre liv. Och det häftigaste av allt är att ingredienserna vi lägger på tallriken bara är en del av ekvationen – hur vi  äter dem verkar spela en avgörande roll för hur vi mår.

I den här boken gräver sig journalisten och författaren Therésia Franklin igenom den senaste forskningen om vad och hur vi bör äta för att leva längre och lyckligare. På resan får vi stifta bekantskap med uråldrig japansk matfilosofi, lära oss italienska måltidshemligheter, ta del av visdom från 100-åringarna i de blå zonerna och möta en av världens ledande tarmforskare. Dessutom bjuds vi på över 60 recept på lättlagade vardagsrätter till dagens alla mål – designade för att skapa sann matglädje.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone