Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Lägenhetsbordellen i Palma : en sann berättelse
Isbn: 978-91-8981-061-7
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: April 2024
Narrator: Disa Östrand
Length: 7 hours 3 minutes

Audiobook

Lägenhetsbordellen i Palma : en sann berättelse

Denna lysande berättelse är lätt att läsa trots sin råa, raka form [..] Boken är fängslande och svår att lägga ifrån sig. Sällan beskrivs självdestruktivitet och den långa vägen för att kunna läka så äkta. Betyg 5/5. (Bibliotekstjänst)

Mika har just gått ut gymnasiet när hon och hennes bästa kompis bestämmer sig för att lämna den grå vardagen i Sverige. Tillsammans bosätter de sig i det svenska semesterparadiset Palma de Mallorca. Flytten ska bli en vändning, en flykt från droger, dåligt självförtroende och känslan av att leva i fel kropp. Men det blir inte som de tänkt sig. Mika blir kär i en manipulerande äldre man och börjar dessutom bråka med bästa kompisen. Efter bara några månader är pengarna tar slut och Mika tvingas ta jobb på en strippklubb. Det som skulle bli en drömresa förvandlas snabbt till ett helvete.

"Lägenhetsbordellen i Palma" är en sann berättelse om att bli såld och utnyttjad, mitt i svenska barnfamiljers favorit-turistmål. Det är också en berättelse om att bli utsatt för övergrepp i en kropp som inte känns som ens egen. Om att slå sig fri, och börja leva sitt liv igen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone