Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Färjan
Isbn: 978-91-8991-226-7
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: April 2024

E-book

Färjan

I denna berörande skildring förflyttas läsaren till Älvsbyns idylliska trakter, där författaren avslöjar sitt komplexa liv präglat av bipolär sjukdom och känslomässiga berg- och dalbanor. Bakom kulisserna skymtar en gnagande relation till en fosterfamilj och dagliga påminnelser om att aldrig ha blivit fullständigt accepterad. Trots mörka skuggor lyser ljusglimtar upp, särskilt i kärleken till den snart vuxna sonen. Genom vardagens mikro- och makroögonblick avslöjar Berglund de nödvändiga rutiner som krävs för att balansera livet med en psykisk funktionsnedsättning. Boendestöd och sysselsättning blir livsviktiga ankarpunkter, och texten utforskar djupet av relationer, familjedynamik, arv, tonårspaternalism, hälsa, materialism och grannskapets subtiliteter.

FÄRJAN är en fängslande odyssé genom livets strider och segrar, en berättelse om överlevnad och sökandet efter mening.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone