Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Tveeggat
Isbn: 978-91-7697-260-1
Publisher: Hoi Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2024

E-book

Tveeggat

Jesper Kusk hatar fars dag. För 14 år sedan, just den dagen, upplevde han en traumatisk familjetragedi som vände upp och ner på hans liv. Den före detta polisen har sedan dess varit instängd i en ond cirkel av skam och skuld. Vardagen tillbringas på den lokala puben. Där spelar han bort sina pengar i de enarmade banditerna, medan allt fortsätter att smulas sönder runt honom. En dag blir han kontaktad av änkan till en avliden IT-miljonär. Hon är inte övertygad om att hennes man är död och vill att Jesper ska utreda om maken verkligen har begått självmord. För Jesper är fallet en möjlighet att återgå till ett normalt liv. Samtidigt måste han bekämpa sina egna demoner, när han navigerar i ett fall som leder in honom på en väg han svor att han aldrig skulle beträda igen. Tveeggat är en dansk deckare med oväntade vändningar och mörka hemligheter.

Rikki Tholstrup Jørgensen, född 1974, har många års erfarenhet av deckare. Han har varit redaktör för flera populära deckarserier, men Tveeggat är hans första roman i genren. Tidigare har han skrivit en ungdomsroman och en bok om idéutveckling. Han jobbar som företagare och har startat och sålt flera företag.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone