Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Payback
Isbn: 978-91-8031-614-9
Publisher: Bokfabriken
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2024

E-book

Payback

Alex Storm har förlorat allt. Den svenska triaden finns inte längre, kasinot har brunnit ned och Wong är död. Han har ingenting kvar, förutom Ma, men hon är utom sig av sorg över sin son och oförmögen att hjälpa. Alex vet inte ens om hans enda dotter, Frida, är död, eller bara försvunnen tillsammans med Lily Rose. Hans exfru Jessica hatar honom.

Den excentriska poliskvinnan Bella Stassi tvingade Alex att välja mellan att ruttna i fängelset eller bli hennes informatör. Alex valde det senare. Vilket kanske inte var så smart, med tanke på att någon nu har golat ut honom och samtliga Sveriges kriminella vill se honom död. Förutom de godhjärtade torpederna Bamse och Ludde, som kom till Alex undsättning i kampen mot den mystiska Kingpin.

Alex och Ma har inget annat val än att fly. De åker norrut med ett pris på sina huvuden. Det ingen vet är att Alex bror, Peter Bao, har tagit upp jakten på Alex, fast besluten att straffa honom med ett öde värre än döden.

Payback är den tolfte fristående delen i succéserien om Alex Storm som har sålt över 500 000 böcker i Sverige.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone