Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Återkomsten
Isbn: 978-91-8086-102-1
Publisher: Bokförlaget Nona
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2024

E-book

Återkomsten

Seriemördaren Agnus är tillbaka och den här gången kidnappar han Samael. Agnus är ute efter en hemlighet som ligger begravd djupt i Samaels undermedvetna och han gör allt han kan för att locka ut den. Samael måste komma på ett sätt att fly innan det är för sent.

Samtidigt letar kriminalkommissarien Lucinda efter honom och får fram saker som hon absolut inte borde veta något om sanningar från Samaels förflutna som kan sätta honom bakom galler. Kommer hon att sätta dit honom? Innan hon kan ta ett beslut måste hon först ta reda på var Agnus håller Samael gömd.Leffe Grimwalker ligger bakom succéerna Tick tack, Victoria Bonde och serien Alex Storm. Hans böcker har sålt i över en miljon exemplar. Han har legat etta på topplistorna åtta gånger och blivit nominerad till Stora Ljudbokspriset tre gånger. Rättigheterna till hans böcker är sålda till tio länder. Leffe Grimwalker växte upp i Hökarängen i Stockholm med en mamma som var paranoid schizofren och en pappa som var en våldsam alkoholist. För att slippa sin egen verklighet flydde han ofta till stadsbiblioteket och byggde egna historier medan han läste Greven av Monte Cristooch allt annat han fick tag i som var spännande.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone