Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Iakttagaren
Isbn: 978-91-8073-725-8
Publisher: Visto förlag
Category:
Children's books Crime & Mystery Fantasy & Sci-Fi 15+
Accessible since: June 2024

E-book

Iakttagaren

Sjuttonåriga Mara skulle inte ändra en enda sak i sitt liv. Hon är lycklig i den stillsamma byn och hennes fyrbenta kompanjon hunden Kali är den enda vän Mara behöver.

Allting ändras en kväll när deras dagliga promenad för dem förbi ett hus som tycks uppenbarats från tomma intet. Över husets mörka fönster svävar något sorgset och kusligt. När Mara möter blicken på en spöklik flicka blir hon övertygad om att lösa mysteriet.

Mara och Kali påbörjar en resa efter svar och utredningen för dem mot stor fara.

Från att vara osynlig har hon hamnat i centrum av händelserna i den tidigare lugna byn. Omständigheterna tvingar ihop henne med den irriterande och charmiga klasskamraten Brandon och den olidligt populära Chloe.

Tillsammans finner de ett mysterium som växer sig allt större och utvecklas till något mer fasansfullt än huset som påbörjade allt.

Med en blandning av humor och krypande skräck bjuder Iakttagaren på ett oemotståndligt äventyr som fylls av småstadsidyll, vänskap och kärlek.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone