Jump to content
The library informs: Du kan låna 2 e-böcker/7 dagar! Du kan både låna e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio!
Cover for Förlorad
Isbn: 978-91-8094-443-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2024

E-book

Förlorad

Intensiv psykologisk spänningsroman av författaren till Bedragaren

De har varit vänner sedan grundskolan - Karin och Linda - och de har delat det mesta: arbetsplats, män och en ödesdiger hemlighet. Men vänskapen har surnat. Linda har under flera år låtit sig utpressas av Karin och hon börjar få nog.
Under en promenad i skogen går de båda väninnorna vilse och får tillbringa natten i skydd av en utskjutande klippavsats. När morgonen gryr har allting förändrats. De befinner sig vid Änkestupet - den branta klippan där änklingar sägs ta sina liv för att förenas med sina älskade - och när Karin halkar tvingas Linda ta ett snabbt beslut. Ska hon hjälpa sin vän upp, eller ska hon låta henne falla?

MARIA AHLQVIST RUOKOLAHTI debuterade 2021 med den uppmärksammade spänningsromanen Bedragaren. Förlorad är hennes efterlängtade nya bok: en intensiv psykologisk spänningsroman om en förgiftad vänskap. Ett måste inte minst för alla som gillar Caroline Grimwalker. Maria är bosatt i Göteborg.

Sagt om Bedragaren:

»Påminner om Gillian Flynns Gone Girl. Oavbrutet spännande.« Göteborgs-Posten

»En bladvändare av rang.« Betyg: 4 av 5 - Henric Ahlgren, BTJ


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone